Avís legal i política de privacitat

Nota legal

D’acord amb l’article 10 de la de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que el lloc i el domini www.somjapo.cat pertanyen a Hisano Miura, NIF X6967779W, amb domicili fiscal al c/ Anselm Clavé 32, 3r, 17001 Girona; telèfon +34 690 963 307 i correu electrònic info@somjapo.cat. La titular utilitza aquest lloc i domini per al desenvolupament de la seva activitat.

Propietat intel·lectual i industrial

Es permet la descàrrega del contingut que hi hagi a www.somjapo.cat i que es pugui compartir amb altres usuaris sempre que se’n reconegui l’autoria. El contingut no pot ser en cap cas modificat ni utiitzar-se amb finalitat comercial.

Responsabilitat sobre els continguts

L’usuari d’aquest lloc web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. La titular no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Tot i que la titular actua de bona fe, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. En aquest sentit la titular manifesta que les referències dels preus i serveis que es presenten a somjapo.cat tenen una funció exclusivament informativa.

La titular no podrà ser considerada responsable per cap dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

Política de privacitat

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s’usen per registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests fitxers s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per al vostre equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com l’idioma seleccionat, dades d’accés o personalització de la pàgina.

A través de la web, utilitzaran galetes quan l’usuari navegui pel lloc de www.somjapo.cat. Les galetes s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir el nom i cognoms de l’usuari. Gràcies a les galetes, resulta possible que reconegui els usuaris registrats després que s’hagin registrat per primera vegada, sense que s’hagin de registrar en cada visita per accedir a les àrees i serveis reservats exclusivament a ells. L’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes, mitjançant la selecció de l’opció corresponent al seu programa navegador. Veure la política de galetes.

Qualsevol usuari registrat pot en qualsevol moment exercir el dret a accedir, rectificar i, si s’escau, cancel·lar les seves dades de caràcter personal subministrats a la web www.somjapo.cat enviant un correu electrònic a info@somjapo.cat.

Enllaços

En el cas que en www.somjapo.cat s’incloguin enllaços a llocs externs, la titular no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas la titular assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol matèria o informació continguda en cap d’aquests enllaços i altres llocs en Internet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

Legislació i jurisdicció aplicable

Aquestes condicions queden subjectes a l’ordenament jurídic espanyol. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l’accés de la pàgina web, l’usuari i la titular acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari quan sigui a Espanya, o a la dels jutjats i tribunals de Girona, quan es trobi fora d’Espanya.

Els usuaris de la nostra web són conscients de tot el que s’ha exposat i ho accepten voluntàriament.